FotoMiro :: Miro creation :: Beletterings-en digitale printtechnieken :: Miro creation :: Beletterings-en digitale printtechnieken

FotoMiro albums

Ga naar Albums


FotoMiro

Wat doet FotoMiro?

Je hebt heel je event van A tot Z geregeld: catering, muziek, uitnodigingen, vestiaire… alles is in gereedheid gebracht om er een topevent van te maken! Daags nadien besef je plots dat je vergeten bent foto’s te maken van deze geweldige gebeurtenis. Je bent zelf te druk in weer geweest om alles mooi in beeld te brengen en ondertussen krijg je al de eerste mails binnen om te vragen of er geen foto’s van beschikbaar zijn.
Het is een verhaal dat ieder van ons meemaakt: leuke gebeurtenissen leven verder in herinneringen maar enkel foto’s helpen de herinnering levend te houden.

Van Feest tot Fuif

FotoMiro specialiseert zich in eventfotografie. Op een professionele manier brengen wij jouw event in beeld. Of het nu een fuif of een sportevent is, wij zorgen dat er geen enkel moment ontsnapt aan de lens. En wat is er nu leuker voor de aanwezigen om na te genieten dan een mooie fotoreportage?

Van breedhoek tot tele

FotoMiro beschikt over de modernste aparatuur om secuur maar hoogkwalitatief te werk te gaan. Met ons arsenaal aan diverse lenzen kunnen wij in alle omstandigheden te werk gaan. FotoMiro werkt steeds met hoge resolutiebeelden. Dat maakt het mogelijk om nadien beelden bij te snijden en om zonder kwaliteitsverlies beeldcorrecties uit te voeren.

Kwaliteit met een grote K

FotoMiro staat voor niets minder dan kwaliteit. U krijgt van ons enkel de beste beelden. Geen overbelichte, wazige of met rook doordrongen beelden. Bij ons staan u en uw gasten haarscherp in ‘the picture’.

Goed gezien van FotoMiro!

Door het inlevingsvermogen van onze fotograaf werkt dit op geen enkel moment storend. Meer nog: door jarenlange ervaring slagen wij er zelfs in de meest spontane foto’s te maken.

Met de S van Snel en Service!

FotoMiro werkt gigasnel. Zodra uw event is ingeblikt sorteren wij het beste beeldmateriaal en plaatsen dit op onze site. Zo kan u daags nadien al genieten van al dat moois. U krijgt een websiteadres van ons toegewezen wat u kan delen met alle aanwezigen. Wil u of anderen bepaalde foto’s op groot formaat dan kan je aan de hand van de unieke code het beeld aanvragen. We plaatsen al deze beelden netjes en veilig op onze server en u kan ze naar hartelust downloaden.

Meerwaarde voor een minieme prijs

FotoMiro werkt op uurbasis. Samen met de klant bekijken we wanneer wij het best aanwezig zijn en spreken we op voorhand af wanneer onze taak erop zit. Duurt het feest langer dan voorzien, dan bekijken we graag met jullie de mogelijkheden.

Zin in meer?

FotoMiro kan uw feest nog meer legendarisch maken? Al ooit gedacht om een beeld af te laten drukken op canvas? Of op een T-shirt? De mogelijkheden zijn oneindig! Contacteer ons voor meer informatie of kijk op http://www.miro.be